MKB-SYSTEM

Noi standarde în recuperarea medicală

fitnessstudio-2
CUI NE ADRESĂM ?

SPITALELOR și CLINICILOR

Ne adresăm tuturor spitalelor și clinicilor. Aparatele noastre sunt conforme cu cele mai înalte standarde și sunt făcute să dureze! Deasemenea automatizarea proceselor mecanice ale executării exercițiilor reduc considerabil timpul necesar unei sesiuni, permițând astfel un număr mare de pacienți care beneficieze de tratament.

01
“CONCEPTUL SANTEX” este un sistem inovator în reabilitarea medicală care funcționează complet independent, fără personal de supraveghere, conferind posibilitatea evaluării potențialului pacienților într-o manieră unică și extrem de complexă.
CUI NE ADRESĂM ?

CENTRELOR DE RECUPERARE MEDICALĂ

Fii cu un pas înainte! Știai că doar 1 din 10 persoane care au nevoie de kinetoterapie necesită operație ?  Restul au nevoie de tratamente non-chirurgicale. Oferă aceste servicii la costuri mai reduse decât kinetoterapia tradițională, folosind aparatele MKB-SYSTEMS. Beneficiază de avantajele automatizării și a software-ului de ultimă generație pentru a oferi servicii de calitate pacienților tăi. 

CUI NE ADRESĂM?

CABINETELOR DE KINETOTERAPIE

Fiecare dispozitiv prezintă până la 4 exerciții diferite făcând astfel posibil tratarea mai multor afecțiuni cu un singur aparat. Ținta exercițiilor terapeutice pe Dinamometrele Isokinetice se adresează urmatoarelor patologii:
✓ Patologie neuromusculară
✓ Patologie osteoarticulară
✓ Patologie postraumatică sportivă
✓ Patologie postraumatică
 
fitnessstudio-4
02
Produsele noastre vin în sprijinul kinetoterapeuţilor uşurându-le în mod semnificativ munca. Efortul depus în timpul procedurilor terapeutice este eliminat. Astfel, kinetoterapeutul ia rolul de supraveghetor asistând şI evaluând procedurile efectuate de către pacient pe maşinile isokinetice.
CUI NE ADRESĂM?

Ne adresăm ȚIE!

Profită de această tehnologie și consider-o o oportunitate de afacere. Ști care este un avantaj major în utlizarea aparatelor MKB-SYSTEMS față de kinetoterapia tradițională?

“CONCEPTUL SANTEX” – care este un sistem inovator în reabilitarea medicală ce funcționează complet independent, fără personal de supraveghere, conferind posibilitatea evaluării potențialului pacienților într-o manieră unică și extrem de complexă.

Oferă beneficii chiar mai bune decât kinetoterapia tradițională, cu un număr mult mai mic de resurse umane.

Pentru orice întrebări contactează-ne!

Close Menu
×
×

Cart